Не е тайна, че думите имат разрушителна сила. Често се

...
Не е тайна, че думите имат разрушителна сила. Често се
Коментари Харесай

Думи, които зодиите не искат да чуват НИКОГА

Не е загадка, че думите имат разрушителна мощ. Често се случва под въздействието на дадена страст да изречем нещо, за което съжаляваме по-късно.
Астрологията разкрива кои са думите, от които всяка зодия се опасява най-вече и не желае в никакъв случай да чуе за себе си.
Овен
Фразата " Успокой се " най-вече нервира Овена, изключително в случай че я изречете в миг, в който той има проблем.
Ако желаете да му помогнете, пробвайте се да го успокоите по други способи, само че сигурно не с тази дума!
Телец
" Ти си нищо! " - това никога не би трябвало да казвате на Телеца.
Ако любимият/любимата ви е от този знак, избягвайте да коментирате пред него други мъже или надлежно дами.
Близнаци
" Ти си цялостен простак! " - в никакъв случай не казвайте това на Близнаците, тъй като егото им ще пострада. Те знаят, че са умни, съобразителни и забавни събеседници.
Рак
" Остави ме на мира, толкоз си скучен " - Раците безусловно ще изпаднат в меланхолия, в случай че чуят това за себе си.
Лъв
" Не изглеждаш доста добре " - тази фраза е в положение да срине Лъва. Представителите на този знак в действителност обичат да се грижат за себе си.
Дева
" Защо не сме като тях? " - в случай че Девата чуе това от своя сътрудник, тя незабавно ще стартира да търси проблеми във връзката си.
Везни
" Не одобрявам приятелите ти " - в случай че Везните чуят сходни думи от колегата си, това ще им аргументи същинска болежка, тъй като за тях приятелите са доста значими.
 Зодиите и алкохолът Зодиите и алкохолът
Знаете ли, че алкохолът въздейства друго на представителите на другите зодии? Ето на кой по какъв начин му се отразява: За Овните е изцяло прочие..
Скорпион
" Бившият ми... " - никой не обича да слуша съпоставения за някогашни, само че за Скорпионите това е същинска покруса, тъй като те са доста ревностни.
Стрелец
" Ти си вманиачен " - Стрелецът приема тези думи като засегнатост за неговото интелектуално и прочувствено положение.
Козирог
 Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева Перфектната работа и най-известните хора от зодия Дева
Нека си го кажем - зодия Дева е специфична. Не съм срещал представители на този зодиакален знак, които могат да бъдат избрани като об...
" Родителите ми не те харесват " - в случай че чуе това Козирогът ще го одобри като удостоверение, че не го обичате задоволително.
Водолей
" Ти си тъкмо като майка си " - несъмнено, Водолеите обичат майките си, само че все пак желаят да получават похвали или надлежно упреци за личните си заслуги и неточности.
Риби
" Имаш огромни проблеми. " - прочувствените Риби постоянно намират проблеми в себе си и в случай че им кажете това те просто ще се срутен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР