Не е тайна, че белият хляб е обявен за най-нездравословния

...
Не е тайна, че белият хляб е обявен за най-нездравословния
Коментари Харесай

Гениалният хак за съхранение на Doctor`s прави купения от магазина бял хляб по-здравословен

Не е загадка, че белият самун е разгласен за най-нездравословния тип самун - само че един доктор в този момент твърди, че е намерил метод да го направи малко по-добър за Вие.

Хирургът на NHS, доктор Каран Раджан, показа изненадващия хак със своите 5,2 милиона почитатели по-рано тази седмица, потвърждавайки, че всичко зависи от това по какъв начин съхранявате тестото си. В обява в своя TikTok (@dr.karanr) той сподели: „ Ако вземете филия бял самун и я препечете, в последна сметка ще намалите гликемичния показател на хляба.

„ Това значи той се разгражда по-бавно, което води до по-плавно повишаване на равнищата на кръвната захар. Ако вземете филия бял самун и по-късно я замразите, след което я размразите и препечете още веднъж, можете да намалите гликемичния показател на хляба съвсем двойно. "

Гликемичният показател (GI) е система за оценка на храните, употребена за артикули, съдържащи въглехидрати, съгласно NHS. Това демонстрира какъв брой бързо всеки хранителен артикул въздейства върху равнището на кръвната ви захар, когато се яде самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР