“Не е тайна, че България е изнасяла оръжие чрез други

...
“Не е тайна, че България е изнасяла оръжие чрез други
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Не е тайна, че България е изнасяла оръжие чрез други държави към Украйна

“Не е загадка, че България е изнасяла оръжие посредством други страни към Украйна. Странно обаче е, че получаваме тази информация от други страни, а не от някогашния министър-председател ”, разяснява в студиото на “На Фокус с Лора Крумова ” военният министър Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9016
“Ако Кирил Петков е знаел, по какъв начин може Корнелия Нинова да не знае, по какъв начин може българският парламент да не знае? ”, запита Стоянов.

По думите самият той е бил наясно с това. “Лично аз знаех заради простата повода, че не е толкоз мъчно да бъде навързано. Лично съм получава информация, че в средата на март западна компания на наш съдружник е изнесла муниции към друга страна на съдружник. Тези муниции са доставени на границата с Украйна. Едва ли тези муниции са доставени там без да бъдат импортирани в Украйна ” заподозря той.

Според данни на министерството на защитата през 2021 година за Румъния и Полша са изнесени муниции на стойност 30 млн. лв., а през 2022 - 2, 5 - 2,6 милиарда лв..  

“Обидно е държанието на българските политици, които не споделиха какво вършат ” безапелационен бе той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР