Не е спирало издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, но

...
Не е спирало издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, но
Коментари Харесай

Обявиха 17-годишната Ивана от Дупница за общодържавно издирване

Не е спирало издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, само че досега резултат няма, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка. Момичето беше оповестено и за общодържавно търсене.

Днес полиция, жандармерия, планински спасители и доброволци продължиха да обхождат региона към Дупница, уголемен е и периметърът на зоната, която се претърсва. Някои места са обходени наново, споделиха от Областната дирекция. На терен през днешния ден са били над 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.  В Районно ръководство - Дупница работи и действен щаб, който координира дейностите на екипите на място.

Ивана Георгиева е в неопределеност от 22 февруари, родителите ѝ са съобщили в полицията в града в четвъртък, в 22:00 часа, че не се е прибрала и търсят помощ. 

Към участниците в акцията по издирването непрекъснато се включват нови хора, измежду които ловци, както и съученици на момичето. В обществените мрежи беше основана и специфична група " Да намерим Ивана ", където доброволци споделят кои места към този момент са тествани и обходени. " Ивана е извънредно стеснителна, срамежлива и не доста разговорлива ", споделя в групата съученичка само че момичето, което е в неопределеност трети ден.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР