“Не е случайно това и сме наясно кой е печеливш

...
“Не е случайно това и сме наясно кой е печеливш
Коментари Харесай

Любо Пенев Побесня След Инфарктния Мач: Клане!!!

“Не е инцидентно това и сме наясно кой е печеливш от тази обстановка. Това не е главното, само че е част от казуса на българския футбол дълги години. Всеки път едно и също, тук, Ботев (Пловдив), Разград ”, сподели още той.

Според него играчите на ЦСКА са заслужавали повече триумфа в този мач. “Футболът е игра на голове, като не вкараме гол, колкото и да сме били по-добри, взимаме по една точка и това е ”, съобщи Пенев.

“Много сме свежи и поддържахме динамичност от самото начало. Издържахме физически против тим, който е почивал цяла седмица. Да, къса ни е пейката, само че вършим ротации, сменяме играчи. Мисля, че Ботев ще резервира множеството си футболисти и ще се концентрира за мача с нас за Купата. Ние играем за нас си, другите — не желая да ги разясня ”, сподели по време на конференцията треньорът на алените.

“Какво да разясня претенциите ни за дузпи? Вижда се на малкия екран, повтаряне, повтаряне. В една от обстановката има рикошет в двама сини футболисти и свирят засада. Какво да свирим? Те го повториха по малкия екран. Неслучайно ме питат по какъв начин видяхте тези обстановки. Е, по какъв начин да ги видя. Започнахме с ясна тематика още веднъж, индивидът знае какво прави. Спокойничко и по този начин. Има очевидно избрани съдии за Купа, очевидно за Първа лига. Чисто кръвопролитие, не в дословния смисъл, само че ме разбирате какво споделям. Ясно и очевадно е, не е нужно да търсим под вола теле. Мисля, че съм явен и съответен.

Не виждам съдиите като проблем за ЦСКА, а на българския футбол. Това е друго, аз разясня обстоятелства, не си изобретявам. Гледам малкия екран — виждам повторенията. От доста години насам са казусът в българския футбол. Той казусът е най-горе, само че става верижна реакция ", продължи да се ядосва Пенев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР