„Не е случайна появата на Слави Трифонов на политическата сцена.

...
„Не е случайна появата на Слави Трифонов на политическата сцена.
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Не е случайна появата на Трифонов

„ Не е инцидентна появяването на Слави Трифонов на политическата сцена. Над десетилетие всяка вечер в праймтайм той водеше политически излъчвания. "

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново.

Той се оплака от „ тежък хейт “ по ръководството.

" По Плевнелиев, по мен, по всички. Никак не е инцидентно появяването му (Слави Трифонов -б.р.) на политическата сцена и резултатът му и това, че би трябвало да си поеме отговорността “.

„ Шоуто на Слави “ слезе от ефира на bTV преди Трифонов да разгласи политическия си план – б.р.



Лидерът на ГЕРБ още веднъж открои успеха на партията си на изборите.

„ Мога да кажа, че във всички други страни, където се явиха такива обединения на избори - те незабавно станаха първи политически сили на всички места – Италия, Украйна, Словения. Фактът е, че сме с 200 хиляди повече пред несъмнено един от най-хубавите, най-талантливите реализатори в последните 30 години, водещ на политически излъчвания - непредвиден и за мен триумф ", разяснява той.

Борисов съобщи и че отговорността ще падне точно на тези, които ще би трябвало да сформират държавно управление, в случай че ГЕРБ не успее.

" Тези, които имат опция да създадат държавно управление, в случай че не можем ние, нямат право да дезертират. Това са десетки милиони нови за изборите и безпорядък ", сподели още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР