Не е рядкост спортистите да провокират феновете си с изказвания

...
Не е рядкост спортистите да провокират феновете си с изказвания
Коментари Харесай

Пейдж Ванзант и отговорите ѝ на голо

Не е необичайност спортистите да предизвикат почитателите си с изявления или избрани дейности. Не е нечувано да го вършат и по други способи.
 Пейдж Ванзант, Sports Illustrated и секси фотоси по бански за MMA звездата
MMA звездата театралничи по бански за Sports Illustrated

Пейдж Ванзант ни омагьоса

Една от най-силните състезателки в UFC - Пейдж Ванзант , реши да опита различния метод. Според FOX News тя е решила да направи сесия с въпроси и отговори с почитателите си в Instagram, които надвишават 2 милиона, с цел да дава отговор на всичко, което ги вълнува.

В това няма нищо извънредно, даже е постоянно срещана процедура при звездите, само че странното е, че Ванзант е решила да организира сесията до момента в който е гола в банята. Е, не е била сама, а в компанията на приятеля си Остин Вандерфорд.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paige VanZant (@paigevanzant) на Фев 29, 2020 в 4:15 PST

Определено е забавен метод да събереш повече хора, които да ти задават въпроси. Всъщност първоначално Пейдж Ванзант и половинката ѝ са били комфортно ситуирани на диван, само че очевидно в следствие са се разгорещили и са се пренесли в банята.
 Бела Торн, косата ѝ и голото видео на модела от банята
Голото видео на Бела Торн от банята

Косата е значима

В момента Ванзант не се състезава поради травма, само че с помощта на голата ѝ сесия в Instagram излиза наяве, че готви завръщането си в осмоъгълника през месец май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР