Не е редно да има размяна на реплики между посланик

...
Не е редно да има размяна на реплики между посланик
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Думите на посланик Митрофанова са неприемливи

Не е редно да има замяна на реплики сред дипломат и министър председател. Има други способи за изложение на другите отзиви. Думите на дипломат Митрофанова са неприемливи. Не съм сигурен, че реакцията на българската страна с отзоваването на нашия дипломат беше съответна. Това каза бившият министър на външните работи Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

По думите му е решение на Русия дали ще отзове Елеонора Митрофанова.

Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска разяснява, че дипломат Митрофанова се е отнесла по непочтителен метод и към българското ръководство, и към премиера в частност. И добави, че официално един дипломат е делегат на президента на една страна пред президента на друга страна.

Калфин разяснява и срещата на върха на Европейския съвет, на която се приготвя нов пакет от наказания против Русия.

Вече наложените наказания би трябвало да проработят. Спирането на разплащанията на съветските банки, блокирането на активи на Руската централна банка в чужбина са доста тежки ограничения, които занапред ще стартират да влияят върху съветската стопанска система, глобите желаят време, с цел да дадат резултат, посочи Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска.

Бившият външен министър акцентира, че след края на войната може да чакаме увеличена инфлация, понижен стопански напредък и то в целия свят по простата причина, че Русия и Украйна изнасят 10-12% от енергийните запаси и към 20% от храните, както и не малко торове за селското стопанство.

Но това са обстоятелства, които не светът провокира. Те бяха провокирани с началото на войната. За страдание ние всички би трябвало да плащаме за тази война, сподели Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска.

Според него Европа и НАТО не са били толкоз единни от много време по нито една тематика, което е видно през вчерашния ден и през днешния ден на срещата на върха в Брюксел.

Европа пази себе си и ние също сме част от тази единна реакция. Има взаимност, че Европа има опция да помогне на страните членки. По отношение на НАТО - съветският президент възроди НАТО, сподели още той. 

Според него сега е моментът да се обърне съществено внимание на обвързваните с военната промишленост предприятия у нас. И добави, че чака разноските за защита у нас да се усилят, тъй като сигурността отива на доста по-високо място в момента
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР