Не е приятна ситуацията в Левски. Големият проблем стои-безпаричието. Това

...
Не е приятна ситуацията в Левски. Големият проблем стои-безпаричието. Това
Коментари Харесай

Тодор Батков: Ситуацията във ФК „Левски“ е много тежка, не мога да преценя какво стои зад скандалите

Не е приятна обстановката в Левски. Големият проблем стои-безпаричието. Това може да докара до доста неприятни неща. Скандалите стават обществено притежание. Те би трябвало да излъчват единна позиция, а не да си обясняват връзките и то медиите. Това сподели някогашният притежател на ФК ”Левски ” Тодор Батков.
Не мога да преценява какво стои зад тези кавги, евентуално несходство в характерите. Ситуацията в " Левски " е доста тежка. Платената обич към публиката в този момент не е удачна. Не одобрявам някои да приказват по този начин, както в този момент си разрешават. Чистото на облика на клуба е доста повече. Трябва да се даде обратно. Да спрат да се изявяват пред медиите за нелепости. А не да си разменят прилагателни като „ господин неистина “. Сега няма пари, допускам, че за това е спора. В годините какъв брой безумни пари сме платили за глоби-абсолютно непотребни.

Навремето всичко беше публично. Първо се даваше за активност на някаква конструкция, не помня каква. След това им помогнахме да си образуват охранителна компания, тя бе лицензирана. Плащаше се за всеки мач, фактури и т. н. Говоря за неща, които бяха контрактувани. Как са усвоявани парите, е проблем на структурите.

Клубът продължава да е финансово неустойчив, добави той. След това Батков нападна политиката на Васил Божков към ръководството на клуба. Тити Папазов не е бил в моето полезрение. Много клубове легнаха на „ Локомотив “ по някакви аргументи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР