Не е от хората, които си показват болката, изкарват я

...
Не е от хората, които си показват болката, изкарват я
Коментари Харесай

Никой Не Посмя Да Го Издума. Христо Мутафчиев Разкри Истинската Шокираща Причина За Смъртта На Ласкин

Не е от хората, които си демонстрират болката, изкарват я на открито и я обличат в страст. Таеше я в себе си и може би.. това натежа на душата му в последна сметка ”.

По думите му индивидът, пред който Ласкин само е разкривал и най-тъмните кътчета от душата си, това е неговата обичана Александра Сърчаджиева, написа Блиц.

„ Споделяше на Александра, само че тя е най-близкият му човек. Освен това е очевидец на доста от нещата, които се случиха в живота му. Тя и щерка му Люба бяха най-близките му хора. Люба беше доста в сърцето му ”.

Приживе сме виждали нееднократно Иван Ласкин да взе участие в разнообразни формати и когато е бил пред камерите, постоянно е поднасял усмивки и доста подигравка. В държанието му постоянно е личало живо въодушевление. „ И тъкмо това беше най-голямата му мощ ”, безапелационен е Христо Мутафчиев.

„ Неговата мощ беше в умеенето да се майтапи с всичко, да иронизира. И в действителност по този метод се съхраняваше. Най-вероятно Бог си го прибра точно през днешния ден, на Богоявление, с цел да му успокои душата. Освен това най-сетне ще се видят с Чочо, неговият огромен другар, за което му изпитвам завист малко, в случай че би трябвало да бъда честен…

Както вършат всякога, по този начин и в този момент – сътрудниците на Иван Ласкин ще го изпратят с бурни овации пред църквата. Най-вероятно артистът ще бъде заровен в Алеята на създателите в Централните софийски гробища.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР