Не е окей да раздрънкаме пред приятелки интимни подробности за

...
Не е окей да раздрънкаме пред приятелки интимни подробности за
Коментари Харесай

ОК или предателство?

Не е окей да раздрънкаме пред приятелки интимни детайлности за колегата си, които той е споделил единствено с нас. Така доверието сред влюбените се нарушава. Какво е отношението на мъжете и на дамите по тематиката „ бръщолевене “?

Понякога в женска компания девойките дърдорят за каквото им падне. За провалени срещи и буйни нощи, за противозачатъчни и бръснене на интимните зони. Те са пределно откровени и се заливат от смях, когато стане дума за дребните произшествия, които вършат женската орис частично занимателна и частично тежка. Изглежда нямат никакви задръжки да приказват за най-интимните неща. Или пък имат?

Не един мъж храни смътното съмнение, че приятелките на партньорката му знаят за него повече, в сравнение с би му било прелестно. Че е без дрехи гол пред тях, по този начин да се каже. Но и при дамите не е по-различно. Те също се питат какво разправя обичаният им на най-хубавия си другар, когато желае да си излее сърцето. Могат ли затова двете страни в едно партньорство да се осланят един на различен? Наистина ли интимното и поверителното си остава такова – интимно и поверително?

Невидима граница

Понякога, в случай че си е пийнала повечко, алкохолът може да й развърже езика и на сутринта да се разсъни с гузната мисъл: По дяволите, дали не дрънках прекомерно? Ако е говорила единствено за себе си, ще го преживее някак. Но в случай че е разправяла за връзката и за колегата си детайлности, които не са били предопределени за непознати уши? За благополучие – може да си отдъхнете, скъпи мъже! – дамите имат огромен отзивчив гений и са задоволително луди да описват за възприятията си пред приятелките, само че имат ясни правила, що се отнася до интимните връзки с колегата. Те знаят добре по кое време да спрат.

Интимни въпроси и бъбриви приятелки

Неприятно става единствено, когато приятелките нарушават невидимите граници и непосредствено ни питат по какъв начин е той в леглото, талантлив ли е, има ли проблеми с ерекцията и впрочем. Неудобни въпроси, на които не желаем да отговаряме. Но и не сме и длъжни. Не бива да споделяме интимни детайлности, единствено тъй като девойките в компанията приказват драговолно  за половия си живот. В края на краищата всеки има друго мнение за това какво е редно и какво не е редно да се разтръбява.

Обикновено най-вече дрънкат девойките, които нямат сериозен другар и вървят по срещи, където претърпяват ту комични, ту вълнуващи обстановки. И по никакъв начин не им е неловко да приказват за дължина на пениса, засечки в леглото и други пикантерии. За сметка на това обвързаните се любуват на секса и си мълчат.

Съвет при рецесии

Разбира се, от време на време се нуждаем от другарски съвет и тогава се постанова да споделим едно-друго, в това число интимни детайлности. Как другояче приятелите ще оценят трезво обстановката и ще ни посъветват? Все отново това са изключителни случаи.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР