Не е нужно да се доказваме колко добри партньори сме:

...
Не е нужно да се доказваме колко добри партньори сме:
Коментари Харесай

Премиерът: Ние сме от най-прогнозируемите, най-добрите

Не е нужно да се потвърждаваме какъв брой положителни сътрудници сме: ние сме от най-прогнозируемите, най-хубавите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който е и лидер на листите на Коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР София-град и 16 МИР Пловдив-град.
„ За да разбираем на тези псевдодемократи, които желаят да се изкарат и от американците по-американци, нашите евроатлантически сътрудници, неслучайно завчера и срещата на Европейски Съюз с президента Байдън. Не е нужно да се потвърждаваме какъв брой положителни сътрудници сме. Ние сме от най-прогнозируемите, най-хубавите “, уточни той.
 Борисов към служащ: Едно време имахме ордени за воин на труда, в този момент и ти ще имаш Борисов към служащ: Едно време имахме ордени за воин на труда, в този момент и ти ще имаш
" Гледай по какъв начин се строи. Събота-неделя, ексклузивен труд ", съобщи министър председателят Бойко Борисов във видео, оповестено на страницата му във F...
„ 34 млн. кубика газ дневно прехвърляме през тези станции: за Румъния, Сърбия, Северна Македония, България, Гърция. Обясняваха какъв брой не било значимо това и че България трябвало да бъда единствено клиент. Не са се родили още децата, които ще получават и те директни такси и страната ще става все по-богата. Първите 7-8 години се изплащат. След това 50-60 години всяка година за всеки милион кубически метра газ се заплаща директна такса. Да не приказваме и геостратегически, че беше планувано България да стане елементарен краен клиент и всичко това да бъде за скрап. Само че ние се борихме доста. В момента разполагаме с извънредно положителни уреди и ги надграждаме “, акцентира министър-председателят.
 
Всичко изявления на Борисов през днешния ден може да наблюдавате
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР