Не е нужно да гориш мостове. Не е нужно да

...
Не е нужно да гориш мостове. Не е нужно да
Коментари Харесай

Понякога хубавите неща се разпадат, за да може на тяхно място да дойдат още по-хубави

" Не е нужно да гориш мостове. Не е нужно да разрушаваш нищо след себе си. Можеш просто да вземеш решение, че ще минеш по моста и ще продължиш напред. И по-късно да го направиш. ", Марта Мротек.

" Колкото повече време прекарваш с неверния човек, толкоз повече благоприятни условия губиш да срещнеш верния. ", Тейлър Суифт.

" Понякога би трябвало да махнеш някои хора от живота си, с цел да направиш място в него да влязат по-добри. ", неизвестен създател.

" Защо казвате, че момичето, което си коства, ще те чака? Не е по този начин. Момичето, което в действителност си коства, няма да чака никого. ", Франсис Скот Фицджералд.

" Един ден в живота ти ще влезе един човек и той ще те накара да схванеш за какво с другите преди него не се е получавало. ", незнаен създател.

" Понякога хубавите неща се разпадат, с цел да може на тяхно място да дойдат още по-хубави. ", Мерилин Монро.

" Ще откриеш, че има неща, които би трябвало да пуснеш. Просто тъй като са тежки. Пусни ги. Освободи се от тях. Не привързвай окови към краката си. ", С. ДжойБел С.

" Да пуснеш другия да си тръгне не значи, че не го обичаш. Просто осъзнаваш, че единственият човек, над който имаш надзор, си самият ти. – Дебора Ребер.

" Да се държиш за нещо, от което в действителност би трябвало да се откажеш, значи, че вярваш единствено в предишното. Да се пуснеш, значи, че вярваш в бъдещето. ", Дафни Роуз Кингма.

" В един миг ще осъзнаеш, че си направил за другия прекалено много и единственото, което ти остава, е да спреш. Да го оставиш. Да си тръгнеш. И това не значи, че се предаваш. Нито значи, че въобще не е трябвало да опитваш. Значи просто, че поставяш граница сред отдаването и отчаянието. Това, което е твое, ще бъде твое, даже в случай че не се стараеш. Това, което не е твое, няма да бъде твое, колкото и да се стараеш. ", незнаен създател.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР