Не е много оптимистична прогнозата ми за предстоящите парламентарни избори.

...
Не е много оптимистична прогнозата ми за предстоящите парламентарни избори.
Коментари Харесай

Владимир Левчев: Не виждам желание в ГЕРБ за съставяне на редовно правителство

Не е доста оптимистична прогнозата ми за идните парламентарни избори. Това разяснява за ДЕБАТИ.БГ българският публицист и публицист Владимир Левчев. 

„ Лошото е, че не виждам огромно предпочитание за сформиране на държавно управление в множеството партии, тъй като едно такова държавно управление би трябвало да е съдружно. И най-много, не виждам такова предпочитание в ГЕРБ, с тази нападателна предизборна изразителност по отношение на „ Продължаваме промяната “, изясни Левчев.

Той изрази вяра, че в случай че тези две партии по някакъв метод се схванат, не за съдружно държавно управление, а под някаква друга форма на опериране или договаряне въпреки всичко има най-малък късмет за триумф.

„ Няма по какъв начин да имаме държавно управление, тъй като разделянето е такова, че разликата сред тях е доста дребна и нито една от тях не може независимо да направи държавно управление. Трябва да имаме съдружно държавно управление. Все отново имам някаква вяра, че това е допустимо да се случи под една или друга форма, само че ще забележим в неделя “, добави Левчев.

Какво е политическото положение на България в момента; кои са най-запомнящите се послания на партиите; с кои незабавни задания би трябвало да се захване идващия парламент и би трябвало ли тематиката за Македония да играе роля в нашия политически спор – четете на следващия ден в цялото изявление на Владимир Левчев за ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР