Не е лошо, че имаме ръбове, на тях ще се

...
Не е лошо, че имаме ръбове, на тях ще се
Коментари Харесай

Манолова: Слави подкрепя исканията ни за ревизия на Борисов и нов Изборен кодекс, които ще внесем в НС

„ Не е неприятно, че имаме ръбове, на тях ще се убожда Борисов всякога. Всеки, който е решил да взе участие в политическия развой, желае или не желае, става политик. Хората са чувствителни и по тази причина реакцията против непремерено изявление е бурна. Темата е затворена. Ще имаме мощна, готова, безапелационна парламентарна група “. Това сподели пред БНР Мая Манолова , съпредседател на коалиция „ Изправи се! Мутри, вън! “.

Тя акцентира, че депутатите от обединението са подготвени още в първия ден на Народното събрание да внесат предложение за комисия по проверка на ръководството на Бойко Борисов.

„ Разговаряли сме с партията на Слави Трифонов и те ще поддържат този план за решение...Ще настояваме да има парламентарен надзор всеки ден на всеки един от министрите на Бойко Борисов. Първи в Народното събрание ще извикаме финансовия министър “.

Манолова съобщи, че от „ Изправи се! Мутри, вън! “ ще упорстват Народното събрание да реши изработването на Националния проект за резистентност и развиване да бъде финализиран от Народното събрание, с цел да бъде изпратен в инструкции период и България да не пропусне опцията да получи средствата от Европейския съюз.

Коалицията е подготвена и с предлагането за промени в Изборния кодекс, добави тя и очерта редицата цели, на които ще се заложи в бъдещата работа.

„ Хората имат потребност от глътка въздух. Да повярват, че има институции, които работят за тях. Призовавам партиите - спрете да си гледате партийните ползи, спрете с тънките сметки. Хората чакат от нас незабавни дейности... Ще създадем показно през идващите 30 дни по какъв начин би трябвало да работи Народното събрание “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР