Не е ли това късметът? Точно когато тази колона най-накрая

...
Не е ли това късметът? Точно когато тази колона най-накрая
Коментари Харесай

Прогнози за седмица 18 на НФЛ: Избори срещу спред за всеки неделен мач

Не е ли това шансът? Точно когато тази колона най-сетне измисля по какъв начин да избере някои спечелили – върви добре 11-5 – стигаме до ужасната седмица 18, когато тимовете си почиват като звезди, резервират или не резервират за избори на план и подлежат на други мотивации, които имате евентуално в никакъв случай не се е замислял.

Първата игра на нашата дъска е Jets in Foxborough. Нова Англия завоюва 15 следващи мача в този мач, в това число няколко през последните два сезона, когато Джетс изглеждаха като по-талантливия тим.

Полно съм сигурен, че Джетс ще играят с цялостна газ. ГМ Джо Дъглас и треньорът Робърт Салех към този момент са споделили, че ще се завърнат през идващия сезон и имам вяра, че те ще сметнат, че е значимо за развиването на тима най-малко да доближат миналогодишния връх 7-10 в сезон, построен към Арън Роджърс и бързо падна в краката му.

Също по този начин имам вяра, че те обезверено желаят да сложат завършек на това видимо постоянно занасяне против Пейтриотите, с цел да го отстранен като отрицателна тематика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР