Не е лесно за недоброжелателите на Руската федерация да осъзнаят,

...
Не е лесно за недоброжелателите на Руската федерация да осъзнаят,
Коментари Харесай

Лавров: Залогът за санкционен светкавичен блицкриг срещу руската икономика е напълно провален

Не е елементарно за недоброжелателите на Руската федерация да осъзнаят, че залогът за санкционен мълниеносен блицкриг против съветската стопанска система е изцяло провален, тъй че тези, които отприщиха хибридна война против страната, не признават грешките си. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров на държавния час в Съвета на федерацията, оповестяват съветски медии.

 

Лавров уточни, че съотношението на силите в международната стопанска система бързо се трансформира не в интерес на Запада.

 

„ Общият Брутният вътрешен продукт на страните от БРИКС, тези числа бяха представени неотдавна от президента, във връзка с паритета на покупателната дарба преди две години надвиши същия индикатор на Г-7, а с влизането на нови членове в асоциацията на 1 януари, разликата ще се усили още повече. Въз основа на резултатите от предходната година Русия, макар глобите, " по същия индикатор се е издигнала до пето място в света, изпреварвайки Германия. Освен това, съгласно всички оценки, това година темпът на напредък на нашата стопанска система ще бъде повече от 3%, до момента в който стопанската система на Германия ще се свие “, сподели още Лавров.

 

" Не е елементарно за нашите недоброжелатели да осъзнаят, че залогът за санкционен мълниеносен блицкриг против съветската стопанска система се провали изцяло. Следователно тези, които започнаха хибридна война против нас, не признават грешките си и се пробват да употребяват от ден на ден и повече нелегитимни принадлежности за изтощение на Русия, както се споделя, лелеейки фантазията за унищожаване на страната ни като самостоятелна геополитическа единица “, означи ръководителят на дипломатическото ведомство.

 

Ръководителят на съветското външно министерство уточни, че груповият Запад интензивно употребява украинските неонацисти за същите цели.

 

„ След краха на очакванията, възлагани на по този начин наречената контраатака, Вашингтон спря да приказва за стратегическото проваляне на Русия на бойното поле и включи, както беше явно по време на идващото посещаване на украинския президент Владимир Зеленски там, нова мантра „ не да разреши на съветския президент Владимир Путин да завоюва в Украйна, в противоположен случай те ще завладеят цялото НАТО и тогава, споделят те, Америка няма да седи. Но същността на техните подходи не се трансформира - да принудят своите клиенти от Киев да умрат и да умрат в името на ползите на своите господари оттатък океана, с цел да се опитат да подкопаят развиването на Русия ", разяснява Лавров.

 

„ Ние, както знаете, президентът е приказвал за това доста пъти в последно време и вие вижте от действителни случаи, че сме подготвени за такова предизвикателство и ще продължим твърдо да пазиме нашата истина. ”

 

Източник Труд

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР