Не е лесно, избираме между лошо и по-лошо“. Така Лена

...
Не е лесно, избираме между лошо и по-лошо“. Така Лена
Коментари Харесай

Лена Бориславова определи преговорите за правителство като избор между лошо и по-лошо

„ Не е елементарно, избираме сред неприятно и по-лошо “. Така Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ разяснява договарянията за сформиране на постоянно държавно управление в границите на 49-ото Народно заседание.

Преди дни Народното събрание освободи Бориславова от депутатското място по нейно стремежи, щяла да работи за локалните избори.

„ Зад нас са застанали над 620 000 гласоподаватели, които са споделили ние не желаеме повече ръководство на ГЕРБ. Ние изискуем на тези хора да стоим зад обещанията, които сме дали в предизборната акция “. Така тя изясни за какво Политическа партия няма по какъв начин да поддържа кабинет с първия мандат.

По думите ѝ излъчването на държавно управление, с цел да има държавно управление, е обречено на неуспех. Тя посочи, че политическата групировка осъзнава и потребността от постоянно държавно управление и именна това прави решенията сложни.

Фокусът върху втория мандат още преди да е връчен първият бил малко нехарактерен. „ Ние няма да бягаме от този въпрос. Когато вторият мандат пристигна при нас, ние ще продължим диалозите с ГЕРБ, само че по политики “. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР