Не е лесно да си мисис Гущерова! Трябва да си

...
Не е лесно да си мисис Гущерова! Трябва да си
Коментари Харесай

В гардероба на: Светлана Гущерова с цяла стая за дрехи и обувки

Не е елементарно да си мисис Гущерова! Трябва да си хем изискана, хем дама, само че в това време и красива, и грижовна майка. Много са качествата, които са нужни, с цел да бъдете в милионерското семейство, а Светлено Гущерова, явно, покрива всички тези условия. Една преди нея не съумя да се оправи с упованията, та се наложи да си събира багажите.

Виж още: Магистрали, полигамия и ревнивост: 10 неща, които НЕ знаете за Емили Тротинетката

Светлана обаче работи старателно върху връзката си с Християн Гущеров, с който имат 3 дечица. Младото семейство несъмнено знае тайната на щастието, а парите са единствено спомагателен бонус към цялата звездна картинка. Е, и един цялостен с маркови облекла и обувки дрешник, който несъмнено оправя настроението на съвсем всяка стопанка. Е, Светлето си има бизнес с първокласни пижами, би трябвало да се означи този факт. 

Виж още: Елегантна, стилна и по-натурална: Новата Мис Варна тотално засенчи предходната

Бившата плеймейтка реши обаче да си покаже част от гардеробната, която е цяла стая. Виждат се добре сортирани тоалети, както и кутии, в които съхранява гъзарските си обувки. Как да не е удовлетворена Светлана от сходен дрешник, който би бил сбъдната фантазия за много девойки.

Виж още: Сандев и Стела оповестиха пола: Поредното инфлуенсърско бебе за 2023 година е... 

 Instagram

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР