Не е лесно да си Джулиана Гани в последно време.

...
Не е лесно да си Джулиана Гани в последно време.
Коментари Харесай

Джулката се похвали с трансформация от новия треньор! Разкъсаха я в коментари

Не е елементарно да си Джулиана Гани напоследък. Каквото и да направи моделката, все е подложена на критика поради събитията в последния месец и половина. Едва ли има човек, който да не е схванал за свадите със брачна половинка ѝ - фитнес инфлуенсърът Илиян Найденов. Първо тя го упрекна в невярност, след това пък се появиха записи, от които стана ясно, че и Джулката не е цвете за мирисане. 

Виж още: Андреа пусна (уж) естествени ретро фотоси! Вижте певицата през 2004 година въпреки и без ухо

Както и да е! Разводът е плануван за края на зимата, а двамата към този момент живеят разграничени своите лични животи. Този на Джулката се оказа изключително трогателен, като тя безусловно не се спря - обикаля из страната, в чужбина, само че постоянно намира време за подготовка. Именно новият ѝ треньор бе спряган за новия мъж в живота ѝ - нещо, което нито тя, нито той удостовери.

Въпреки това обаче Джулката очевидно е удовлетворена от работата с него, тъй като в последната си обява онлайн споделя разултатите си. " Искам да покажа по какъв начин ме е изваял тренерът ":

Виж още: Марешка с обръщение към мъжете: " Нека той умира по мен. Иначе не ми е необходим "  

И... както евентуално сте очаквали, хейтът не закъсня. Мнозина напомнят на Джулката, че резултати за месец няма по какъв начин да се реализиран, а истината е, че някой различен е " изваял " Джулката. " Да бе, тъкмо той те е изваял. За 3-4 дни.... Що се правиш на утрепана? С тези фотоси, всички знаем, че единствено искаш да дразниш Илиян ", отбелязва последователка на моделката. " Таз нарянява някогашния си сега ", показва друга, а трета напомня, че Джулката има много пластични интервенции зад тила си. 

Снимката нагоре идва малко след прочувствена обява на Гани, в която тя размишлява върху към този момент миналия студентски празник от камбанарията на жена с две магистратури. В текст под фотографията нагоре тя декларира, че към този момент е завършила с шумното празнуване на празника, само че и означи тъжната годишнина от гибелта на Джон Ленън. 

Виж още: Тунинг за Николета Лозанова преди Нова година: Какво е поправя този път хубавицата и къде избяга 

Въпреки това обаче Джулката отпразнува 8 декември и то в много любопитна компания. С нея бе журналистът Антон Стефанов, чужд бабанка, а по-късно и... Милко Калайджиев.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР