Не е лесно да продължиш, когато ти е най-тежко, но

...
Не е лесно да продължиш, когато ти е най-тежко, но
Коментари Харесай

След драмата с Кобрата: Андреа се фокусира върху работата, обидиха я жестоко онлайн

Не е елементарно да продължиш, когато ти е най-тежко, само че поп-фолк певицата Андреа прави тъкмо това. Или най-малко се пробва да ни убеди, че прави тъкмо това. 

В профила ѝ в Instagram тя качи поредност от видеа от един от последните ѝ планове, които я водиха в Албания. Там, вярна на стила си, Андреа с мъждив взор и скромни дрешки демонстрира плът и съблазнява. 

Виж още: Нова връзка точно на празника! Симона Загорова си призна - във връзка е! 

Е, очевидно на почитателите ѝ обаче това взе да им писва и те не си икономисаха рецензиите по неин адрес. " Има по-ценностни неща в живота, замислисе ", приканват я в мненията. " Да го е боязън човек да има щерка ", " То с изключение на да се събличаш, друго не можеш ", " Скука ", надоволстват под видеата, а някои даже стигнаха и по-далеч в обидите си.

Ако има някаква вест от всички тези нови клипчета, които Андреа разгласява, то е, че тя наподобява в зашеметяваща форма. Дрехите не са съумели да скрият доста, само че е реалност и, че на процедура няма и потребност какво да се крие. Това беше видяно от почитателите ѝ. " Сега кажете нещо за фигурата ѝ ", пишат под едно от видеата. 

Виж още: Мария Бакалова и Валери от " Игри на волята " са гаджета, виж първата им фотография като двойка 

Големият въпрос обаче остава по кое време Андреа ще пусне нова ария. Тя има добре развъртян YouTube канал, в който обаче качва най-вече остарели части и ремиксове на към този момент съществуващи такива. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР