Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не

...
Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не
Коментари Харесай

Не е Бургас. Не е Приморско. Ама и Гърция не е. И... истерията да започне! СНИМКИ

Не е Кранево. Не е Калиакра. Не е Бургас. Не е Приморско. Ама и Гърция не е. Напоследък сме засипани с изявления, на които текстът е смешен заради извънредно неуместни съпоставения, та взех решение да се включа в хора с тези фотоси. Когато човек види някаква фотография, се интересува какво Е на фотографията, а не какво НЕ Е. Това е Обзор. Устието на р. Двойница.



Този пост в обществените мрежи провокира бурна реакция на последователите на българското и надлежно на гръцкото море. И макар че в него става дума за " извънредно неуместни съпоставения ", разногласието кое море е по-хубаво се разгоря още веднъж с такава пристрастеност, че свят ни се завъртя:

" Няма никакво значение! Дали ще е Бургас, Царево, Обзор, Варна. България е най-красивото море, без значение коя част на Черно море. Красива е нашата татковина. "

" 1. На база на какъв брой посетени други морета е това умозаключение " най-красивото море "...? 2. Какви са критериите, по които ги сравнявате, с цел да изградите тази ранглиста??? "

" Красива природа има по целия свят, на някои места неповторима, на други впечатляваща. Тия изявления с “най-красивата природа ” виждам единствено от българи. Поствайте добре направени фотоси и ги оставете да приказват сами за себе си. Но единствено с гол национализъм и хвалене не става, би трябвало и малко самооценка на тоя народ, да промени и разхубави страната, всеки с каквото може, а в случай че не може с нищо, най-малко да не цапа и да употребява по-малко пластмаса! Все някаква стъпка напред ще е... единствено хвалене за нищо не е потребно ".

" Устието на Дяволската река. Приморско, преди три дни. "



" Наистина е дяволска, изпоядоха ме стършелите на моста и добре, че бях с персонален автомобил, та фръкнах до Бургас за помощ, че другояче ни кола за спешна помощ, ни такси, не знам... "

" Поздравявам Ви за коментара и за фотосите! Тази безумна дивотия със сравненията, към този момент става прекомерно нелепа, в действителност... "

" Абсолютна нелепост е да се съпоставя Черно море със Средиземно! Всяко от тях е красиво по своему. "

" Никой не отхвърля, че България е красива! Не вървим на нашето прелестно Черноморие, поради отношение, цени, качеството на услугите, бетона и това, че за едни НЕчивеци ти си просто касичка. Жалко, доста тъпо! Последния път, когато бях там, се усещах като нахалник, който просто идва, изсипва си портфейла и в случай че допустимо по-скоро да си тръгне, с цел да пристигна идващият ".

" Хайде в този момент - отношение, качество и цени! Нима те ругаха и изгониха? Като върви при малаките, не си ли изсипахте портфейла или те без пари раздават? Стига с тази Византия! Кажи си, че ти е по покрай Кюстендил и това е! Нима там няма бетон, а е единствено люцерна! Като вземете да се... "

" Колко пъти би трябвало да се набие в главите на някои хора, че никой не оспорва хубостта на българското черноморие и плажове, а главните рецензии са отправени към обслужването, включващо хотели, плажни линии, храна, паркинги и и други екстри. Общата инфлация се е отразила много върху мозъците на притежатели, концесионери и други участници в обслужването, като са изкривили визията им за нормалност. "

Колкото и безразсъден да е този спор, очевидно няма да свърши. Със зъби и нокти нашенецът ще продължи да изяснява, потвърждава и истерично да твърди, че българското или гръцкото са по-добри. В взаимозависимост от персоналните си желания. Не е ли време да спрем?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР