Не е изненадващо, че в пристъп на еуфория от шопахолизма

...
Не е изненадващо, че в пристъп на еуфория от шопахолизма
Коментари Харесай

10 вида козметични продукти, за които си хвърляте парите на вятъра

Не е изненадващо, че в припадък на еуфория от шопахолизма сме подготвени да харчим пари даже за неща, които в действителност не ни трябват. Например, можете умерено да откажете да купите тези 10, никога евтини козметични артикули.

1. Модни палитри сенки за очи
Благодарение на Instagram всеки желае да вземе палитра от неутрални нюанси. Но тъжната истина е, че когато купувате друга ярка кутия с „ новаторски нови “ нюанси, ще употребявате от нея единствено две или три от тях. Но ти си платил за всички. Инвестирайте в на ниска цена магнитен калъф и купувайте едноцветни нюанси единствено в тези цветове, които в действителност са ви потребни.

2. Измамна серпантина
Цветовата палитра от спирали, които се популяризират от първокласните марки на водещите италиански дизайнери изрично не са по -добри от евтините аналози. Нищо свръхестествено няма да се случи с миглите ви, покрити със пласт „ първокласна “ серпантина. Плащате прекомерно високи цени за красива тубичка и призрачна опция да имате парче „ разкош “. Просто помислете дали в действителност имате потребност от него.

3. Скъпо масло за коса
Сухите и "мокри " масла за коса през последните няколко години минаха от изключителни за козметичните салони до наложителни за всяко момиче. И макар че можете да намерите артикули от известни марки на всеобщия пазар по рафтовете на всеки супермаркет, доста хубавици са подготвени да платят 50+ $ за първокласни масла с недоказани преимущества. Но всяко коксово масло ще даде тъкмо същия резултат и изящен искра. И не на последно място - портфейлът ще ви зарадва доста повече.

4. Лосиони и масла за тяло
Необходимо е да се грижите за кожата на тялото, изключително през горещия сезон. Не хвърляйте прекомерно доста пари за скъпа козметика. Дори някой елементарен крем от аптеката ще се оправи добре с беленето на кожата, да вземем за пример.

5. Масло за кожички
Нещо, без което никой фен на маникюр с гел лак не може. Знаете ли, че стремежи "салонен " резултат може да си го осигурите от „ елементарният “ зехтин, който евентуално е на една ръка разстояние от вас и към този момент ви чака в кухнята.

6. "Професионален " шампоан
Ако постоянно употребявате еликсир или маска за коса в края на водните си процедури, надали ще забележите огромна разлика сред професионален и на ниска цена шампоан. Така, че за какво да плащате повече?

7. Скъп крем срещу стареене
Имаме две значими вести за вас. Първо: никакъв крем не може да върне часовника. И второ, прочетете деликатно състава на козметичните артикули, които употребявате. Сравнете и открийте, че скъпите кремове постоянно съдържат същите съставки като евтините аналози. Особено, когато се отнася до мощната съставна част ретинол.

8. Сух шампоан
Нека бъдем къси: не се колебайте да вземете най –евтиния или просто го направете сами. В интернет ще откриете десетки предписания за домакински изсъхнал шампоан, който може да бъде подготвен за минутки и без старания.

9. Скрабове за тяло
Защо да плащате повече, когато можете да употребявате утайката от кафе, останала от закуската със същия резултат? 10. Ленти за избелване на зъби Две супени лъжици водороден пероксид, супена лъжица сода за самун, умерено твърда четка и холивудска усмивка са обезпечени. Основното нещо е да не прекалявате след кафето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР