Не е изключено да има нови избори, но първо ще

...
Не е изключено да има нови избори, но първо ще
Коментари Харесай

Мартин Димитров иска правителство, което да направи няколко задължителни реформи

Не е изключено да има нови избори, само че първо ще бъде изпълнена конституционната процедура. Това съобщи определеният за народен представител с преференции от " Демократична България " Мартин Димитров, който е от гражданската квота.
Според него, ръководството на ГЕРБ не е положително, тъй като през последния мандат на партията Чехия предходна Испания по покупателна стойност на Брутният вътрешен продукт, Румъния съвсем застигнала Португалия, а ние сме два пъти по-назад от Румъния, с която сме желали да се разделяме, тъй като сме доста напред. Димитров не не помни да уточни правосъдната промяна като нещо извънредно належащо.
 Експерти: Данъкът за паспорт на постройката е несъответстващ (ВИДЕО) Експерти: Данъкът за паспорт на постройката е несъответстващ (ВИДЕО)
Държавата ще удължи периода по наредбата за техническата паспортизация на постройките с нови две години. За това заяви във Фейсбук заместн...
Бившият ръководител на Съюз на демократичните сили смята, че ГЕРБ и Движение за права и свободи основали обаян кръг (намираме се в един обаян кръг на бедност), от който не можем да излезем. Затова би трябвало да бъдат направени избрани промени – промени на Изборния кодекс, гласоподаване по пощата, правосъдна промяна. Той е уверен, че в случай че е имало електронно гласоподаване, интензивността щяла да е по-голяма и резултатите – надалеч по-различни.
Проблемът на България е, че се избира един кабинет с едни такива доста общи стратегии, които не разбираш какво ти се споделя в тях, акцентира Димитров пред Нова телевизия. Той има вяра, че правосъдната промяна би трябвало да бъде поставена на масата и да забележим какво ще кажат другите партии. " Като им слушаш общите приказки на тези хора, те всичко поддържат, те са огромни реформатори ", сподели той. " Без тази правосъдна промяна няма да мръднем на сантиметър ", уверен е депутатът - за него това е систематичен проблем, без който не можем да продължим напред.
За край Димитров съобщи, че е значимо къде се събира Народното събрание. " С петолъчката от горната страна не знам каква промяна ще вършат ", сподели той за някогашния Партиен дом. И подсети, че Народното събрание е доста обезценен: " До това докара ГЕРБ - едни хора, които не разсъждават, гласоподават каквото им дадеш. Двигателят на промените би трябвало да е Народното събрание ".
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР