Не е имало теч на информация в ГДБОП по отношение

...
Не е имало теч на информация в ГДБОП по отношение
Коментари Харесай

Калин Стоянов: За назначаването ми за министър разговори с мене е водил единствено Кирил Петков

Не е имало теч на информация в ГДБОП във връзка с убития Мартин Божанов. Нещо повече, ГДБОП бе единствената конструкция в Министерство на вътрешните работи, която под мое управление съумя да събере задоволително данни, с цел да бъдат формирани няколко досъдебни производства против Божанов. Затова считам, че би трябвало да се постави завършек на сходни спекулации.

Това съобщи в Бургас министърът на Министерство на вътрешните работи Калин Стоянов, който участва на годишния разбор на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Стоянов подтвърди новината от сутринта за разрушена проведена незаконна група за трафик на мигранти. Задържаните досега са 10, само че се чакат още арести до края на деня, сподели министърът.

И посочи, че измежду задържаните е и водачът на групата. Нелегалните мигранти са били прекарани през няколко маршрута, всички на територията на Бургаска област. Групата е била следена в продължение на няколко месеца.

Относно митинга на родителите на убитото 14- годишно момче Филип Арсов за стартирането на водача палач от ареста, министърът на Министерство на вътрешните работи бе безапелационен, че мястото на този лидер е зад решетките.

Попитан за идната ротация за властта и това коя номинация е бил той, Стоянов за следващ път изясни, че с него са били водени диалози само от Кирил Петков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР