Не е имало среща между Христо Иванов и Делян Пеевски,

...
Не е имало среща между Христо Иванов и Делян Пеевски,
Коментари Харесай

Ново 20: Христо Иванов и Пеевски не са се срещали

Не е имало среща сред Христо Иванов и Делян Пеевски, а среща на парламентарните групи на ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Елисавета Белобрадова от ПП-ДБ съобщи в студиото на Българска национална телевизия, че конституционната промяна е наложителна и се работи за реализиране на политически консенсус. Тя акцентира, че Движение за права и свободи би трябвало да взе участие в този развой, тъй като стремежът е да се реализира политически консенсус.

Бюджетът за 2023 година е приоритет в сегашния миг, когато няма ръководещо болшинство, а единствено държавно управление, което би трябвало да се оправи с парламентарната рецесия и конституционната промяна, добави Белобрадова.

Тя уточни, че е нужен план и парламентарно схващане за " вярна конституционна промяна " и че ще работят за правосъдна промяна с оптималната поддръжка от всички народни представители. Основните промени се чакат да се случат в нормално национално заседание и се надява да бъдат осъществени до края на годината.

Според Белобрадова личностните връзки сред институциите би трябвало да изчезнат, а всички би трябвало да се " приберат назад единствено в институцията, която съставляват ".

Тя уточни, че новият публичен контракт значи пренаписване на метода, по който се подсигурява независимост и самостоятелност на правосъдната власт. Белобрадова съобщи, че в случай че на нея изискат да й лишават имунитета, тя би го предоставила без съмнение, само че практиката в Народното събрание е привикване на комисия. Тя уточни, че има огромен брой претенции за лишаване на имунитети и че не е осведомена с материалите по отношение на " Барселонагейт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР