Не е достатъчно да трупаш експертиза, трябва да имаш работна

...
Не е достатъчно да трупаш експертиза, трябва да имаш работна
Коментари Харесай

Александър Мансур: Трябва да имаш работна етика и отговорност, а това в момента липсва

Не е задоволително да трупаш експертиза, би трябвало да имаш работна нравственос и отговорност, а това сега липсва. Това е може би едно от най-големите трудности, пред които се изправят фирмите. Това сподели предприемачът Александър Мансур в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “. 

По думите му сега младото потомство счита, че нещата стават бързо и елементарно поради необятния достъп до всевъзможен вид информация и технологии, само че това не е тъкмо по този начин, акцентира Мансур. 

Маркетингът и продажбите по отношение на другите видове бизнес са радикално разнообразни. " Знаем, че продаваме краен артикул по един метод, а бизнес връзки, партньорство или артикул, ориентиран към бизнеса, по радикално друг метод. Винаги може да създаваш наличие, да пускаш реклами, само че значимо е първоначално да има характерен фокус преди да диверсифицираш в другите канали. Трябва да тръгнеш от стъпките А и Б: кой е моят евентуален клиент и къде се намира той, какво прави денем, кои обществени мрежи скролва, изобщо употребява ли обществени мрежи. Започвайки от тук, изследвайки, ти разбираш какво би трябвало да направиш, с цел да изгрееш в обществените мрежи или в други обществени канали. Прави го постоянно през призмата на твоя евентуален клиент или бизнес сътрудник и съвсем няма метод да сбъркаш “, изясни предприемачът.  

По думите му сега методът да достигнеш до огромна публика е посредством видео. " Но не какво да е видео, а видео, което е горещо за потребителите, което те желаят да употребяват и в което виждат стойност “, добави Мансур.  

Ако желаеме обществените мрежи да работят за нас, тук гоним по-скоро високия размер, в сравнение с високото качество. " Социалните мрежи са един прелестен свят, в който ти можеш да покажеш всичко – от ежедневния си живот, до марката, метода, по който работиш, нещата зад кулисите на твоя бизнес. Това е силата да разпространиш твоето потребно наличие, твоята добавена стойност до доста хора, без да инвестираш в реклама “, изясни предприемачът.  

Той уточни, че логаритъмът, който работи в Тик-Ток в Китай е радикално друг от този за Съединени американски щати и Европа. " В Китай те желаят да управляват децата да израснат в малко по-добра среда, с цел да може да са една стъпка напред в идващите генерации. Съдържанието, което те гледат, е потребно, то е вид " по какъв начин да направя нещо, по какъв начин да реализира нещо “, то е повече обучително. Докато това, което гледат нашите деца и в Съединени американски щати – масата е цялостен отпадък “, изясни Мансур. 

Контролът върху достъпа на децата до интернет наличие е доста значим, акцентира Александър Мансур. " Ако оставиш детето ти за един час да играе на телефона и да прави каквото желае, на процедура ти обричаш неговото пълноценно развиване. Това, което може да направиш, е да поставиш една рамка – 10-15 минути и след това пауза, и това да се повтаря най-много четири пъти дневно. А това, което могат да вършат бизнесите и всички основатели на наличие, е да основават такова, което не просто е наситено с допамин и е забавно, а да дадат нещо потребно, стойностно “, разяснява Мансур.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР