Не е добро решение датата за парламентарния вот. Много е

...
Не е добро решение датата за парламентарния вот. Много е
Коментари Харесай

Периодът до вота е много къс и обслужва Борисов, категоричен е Румен Петков

Не е положително решение датата за парламентарния избор. Много е пай интервалът до изборите и той обслужва Борисов - на него му трябват два дни за купения избор, за управлявания и за корпоративния избор. Това сподели пред публицисти водачът на. " Мисля, че това време институционално ще бъде употребявано от Борисов и обслужващата го тайфа, с цел да се насажда боязън ", добави той.
По думите му в България има два типа боязън – " от незаконния дует Борисов – Гешев, а другият е страхът за живота – страха за здравето ". Според Петков при по-дълъг интервал до изборите, би имало време да се сътвори напълно друга атмосфера. " За да убедим жителя, че атмосферата е друга, че опасността за него е доста по-малка, би трябвало време ", акцентира Петков. 
Според него страха сега се битовизира в изказвания, че тези избори ще дадат парламент, който няма да издържи повече от година и половина, че е рисковано поради ковид да се гласоподава на тези избори и че е по-добре да се гласоподава на идващите. " За да се преодолеят тези неща би трябвало време. Но датата е реалност, по този начин е решил президентът, по този начин е направил ", добави Петков.
По мотив измененията в Закона за изключителното състояние, Петков е безапелационен, че акцентът би трябвало да бъде на мобилните секции и технологията за гласоподаване с тях. " Ако се даде опция карантинираният да иде в секцията това ще уплаши други 30 и това още веднъж ще обслужи насилствения избор – купения, управлявания и корпоративния ", предизвести Петков.
Лидерът на АБВ уточни като първи приоритет премахване на ръководство от пита " борисовщина " и акцентира - " премахване, с цел да бъде необратимо ".
" Борисов има три инструмента – купения избор, административния избор и корпоративния избор, където се принуждават избрани работодатели да упътят служащите си накъде и по какъв начин. Начинът да се противопоставим на този избор е да гласуваме ", безапелационен е Румен Петков.
Хората би трябвало да схванат, че да отидеш до магазина е не по-безопасно, в сравнение с да отидеш да гласуваш, само че в случай че не отидеш да гласуваш следствията са доста по-дълговременни и доста по-жестоки, в сравнение с в случай че пропуснеш един ден да отидеш до магазина, уточни още Петков.
Като най-важна задача той дефинира гарантиране здравето на хората - да се обезпечат пакети за всички и цялостно съоръжение на изборната администрация. Необходима е и необятна осведомителна акция, която да убеди българина да гласоподава, добави Петков. 
Той заяви, че АБВ са в дейна подготовка за изборите и че в неделя ще започват номинациите за претенденти за народни представители, а в края на месеца ще бъде избран форматът, в който партията ще явява на вота.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР