Не е добре за България и за доверието на партньорите

...
Не е добре за България и за доверието на партньорите
Коментари Харесай

Йотова за размяната на реплики за шефа на ДАНС: Не е добре за България да се коментира по подобен начин


Не е добре за България и за доверието на сътрудниците в службите ни институциите да разясняват въпроса за оставката на ръководителя на ДАНС по този метод. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова по отношение на разговора по тематиката през последните дни сред Министерския съвет и Президентството. 

Вицепрезидентът Илияна Йотова подсети, че напълно в пълномощията на президента е дали да подпише декрет за освобождението на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев, за чиято оставка упорства министър председателят. 

Йотова отхвърли да разяснява думите на Николай Денков, че единственият, който може да е овладял службите, е президентът, защото всички сегашни ръководители на служби са назначени по време на служебни държавни управления на Румен Радев:  

" Не считам, че е добре за България и за доверието на нашите сътрудници този въпрос да се разяснява по сходен метод, както върви този разговор от петък предходната седмица в навечерието на изборите. Тоест разговор няма. "

Вицепрезидентът се надява задържаните от " Хамас " двама заложници с български генезис в линията Газа да бъдат освободени и разяснява свършеното по тематиката:  

" Всичко, което е трябвало да бъде свършено от страна на президентската институция, ви подсигурявам, че е свършено. Оттук-нататък не считам, че по този проблем е непотребна малко повече поверителност. Това не е проблем, който може да служи за пиар дейности. Надявам се напълно скоро жителите, които са отвлечени, и които имат български корени, да се завърнат вкъщи. За това ще работим всички ", сподели вицепрезидентът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР