Не децата тормозеха Ивана, а бих казала, че тя, с

...
Не децата тормозеха Ивана, а бих казала, че тя, с
Коментари Харесай

Директорката на училището в Дупница хвърли тежки обвинения върху изчезналата Ивана

" Не децата тормозеха Ивана, а бих споделила, че тя, с държанието си, тормозеше тях. Нарушаваше образователния развой.

Това е версията на управлението на учебното заведение, в което учи търсената 17-годишна Ивана от Дупница. от там настояват, че тя има темперамент, друг от описвания в последните дни.

" В последно време употребяваше доста енергийни питиета, безсистемно. Внасяше ги извън и ние си позволихме, когато я забележим, да ѝ ги взимаме от ръцете ", съобщи шефът на Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии Виолета Стефанова – Савова, представена от " Нова телевизия ".

" Започна да върви по-разголена. Напускаше своеволно часовете, влизаше в тези на други сътрудници. Това по принцип не го разрешаваме. Тогава повиках майката, с цел да попитам има ли проблем с детето, тъй като се държи извънредно ", описа още директорката.

По думите ѝ майката на Ивана отрекла да има смяна. Казала, че щерка ѝ евентуално е превъзбудена поради края на първия образователен период. Савова предложила момичето да остане у дома и да посети доктор.

Тя описа още, че телефоните на учениците в гимназията се събират, до момента в който текат образователните занятия. „ Но Ивана, с цел да може да си тръгне по-рано, си е оставила телефона. Не прави това за първи път, сподели инспекция в дневника. Разговаряхме с майката, че виждаме, че държанието ѝ не е обикновено. Тя отвърна, че са посетили доктор и момичето пие лекарства ”, изяснява още шефът.

По думите ѝ класният началник се бил трансформирала в бавачка на Ивана. „ Не единствено тя, а безусловно всички учители бяхме ангажирани с държанието на момичето. То изобщо не е унизено, в противен случай - стартирано е от страна на учители и възпитаници ”, приключва Савова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР