Не деля кметовете по партиен цвят, а на работещи и

...
Не деля кметовете по партиен цвят, а на работещи и
Коментари Харесай

Георги Икономов: Четири закона спъват зимния туризъм в България

Не разделям кметовете по партиен цвят, а на работещи и неработещи. Когато един град постоянно е в новините с позитивни събития, значи в него кметът е сполучлив, съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ кметът на Банско Георги Икономов, който кандидатства за трети мандат.

В изявлението Икономов сподели още:

Политиката разделя Банско, хората не могат а превъзмогнат страстите или да ги създадат по-градивни.

Важна е освен инфраструктурата, значим е духът на града, себеусещането на хората в него.

От началото на първия ми мандат приказвам не за зимен, а за двусезонен туризъм – зима, лято.

Банско към този момент не е единствено балканска зимна столица, желаеме да го създадем целогодишна фестивална столица. Няма различен град в България, който да прави толкоз фестивали и събития, разграничени върху 13 хиляди население.

Вижте цялото изявление с кмета на Банско Георги Икономов.

https://www.youtube.com/watch?v=wymS6R7YsFg

Относно лифта, еколозите вършат неща, в които няма екология. Те приказват за финанси и градоустройство, само че не и за екология. Няма естествен човек, който да каже, че лифтовете са неекологичен превоз, в противен случай, най-екологичният са.

Предизборната акция в Банско се обрисува като на всички места – подла, гневна, безчовечен гадна. Всяка последваща ще става все по-мръсна. В локалните избори постоянно има най-вече тиня и дивотия.

Идва моментът да се смени методът на ръководство. Много хора, за положително или неприятно, се пробват да ръководят посредством интернет с ударни групи за налагане на меия и тези.

Промени ще се наложат за целия свят в модела на демократичната народна власт.

Електронното ръководство си го представям освен като администрация, само че и като референдуми и допитвания в мрежата, които да се случват експресно, с цел да се прокарват съответни промени и политики.

Нужна е по-широка децентрализация и повече независимост на деяние за локалните управляващи.

<!--[if--> <!--[endif]--> Кои ще бъдат първите три предпочитани хода в възможния трети кметски мандат на Георги Икономов?<!--![endif]--> <!--![if-->
Как е вписва в правилата на свободната конкуренция концепцията за следени минимални цени в хотелите и води ли това до картелизация в сектора?<!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]-->
Какъв е новият вид за екологично топлофициране на общината?
<!--![endif]--> <!--![if--> <!-- --> <!--[if--> <!--[endif]--> Какво се получи с опита за ограничение на еротик питейните заведения в Банско?<!--![endif]--> <!--![if--> <!--[if--> <!--[endif]-->

<!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--![endif]--> <!--![if-->
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР