Не дай боже да се случи друго управление извън нашето

...
Не дай боже да се случи друго управление извън нашето
Коментари Харесай

Борисов: Не дай боже да се случи друго управление извън нашето с патриотите

Не дай боже да се случи друго ръководство отвън нашето с патриотите. Тук би трябвало да благодаря на Движение за права и свободи за поддръжката за самолетите и по тематика евроатлантическа ориентировка. Всичко останало съставлява огромен риск за европейското и атлантическо бъдеще на България. Голям риск.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов и водач на ГЕРБ по време на Националната работна среща на партията, която се организира през днешния ден в НДК. Той означи, че " приходите са повече, инфраструктурата е повече, всичко е повече. Рекорден БВП ".

По негови думи " на всички места приказват за българското европредседателство, че е най-хубавото ". Борисов уточни, че " до ден сегашен всички ни благодарят и ни благославят, тъй като успяхме да сложим най-трудната тематика - Западни Балкани ". " От Белия дом до Москва, от Берлин до Париж споделят какъв брой значимо е било това ", добави той.

Според Бойко Борисов разпоредбите и метода, по който се ръководи Европейския съюз, изискват приемливост и внимание и добави, че " те дават парите ". " Модерно е да приказваш за бюрокрацията на Брюксел, само че като се замислиш по какъв начин се ръководят 28 страни, ще видиш, че дори е малко тази администрация ", означи той.

Премиерът е безапелационен, че хората желаят от ГЕРБ правдивост. " Не желаят да се вършим на по-важни от тях, тъй като ние не сме. Ние сме си такива, каквито са ни избрали. Не сме се трансформирали. Ако някой някъде се мерне с по-лъскава кола, махайте неотложно ", прикани Борисов.

Лидерът на ГЕРБ приключи речта си с предизвестие към всички членове на партията: " Обичам ви, само че не е даденост това. Факт е, че Българска социалистическа партия с тези провалени политици ни приближават. Ако не ви светне алената лампичка, аз ще ви светна синя ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР