Не давайте напразни обещания. Проявете повече здрав разум и не

...
Не давайте напразни обещания. Проявете повече здрав разум и не
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Януари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Не давайте напразни обещания. Проявете повече здрав разсъдък и не бъдете неразумно разточителни. Нуждаете се от смяна, а тя главно зависи от персоналните Ви решения.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Настроенията Ви ще са много променливи през днешния ден и като че ли никой не може да Ви угоди. А искащи ще има. Не бъдете прекомерно капризни, запитайте се какво в действителност желаете и за какво Ви е то?

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо единствено, с цел да се харесате на някой различен. Имате доста неща за казване, само че внимавайте по какъв начин тъкмо ще го извършите.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Спрете най-малко един ден да се притеснявате. Нещата неведнъж се случват без значение от големите старания, които полагате. Затова оставете паниките и се попитайте защо сте признателни и кое Ви кара да се усмихвате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще Ви се желае да избягате от всевъзможни ограничавания и отговорности, които сте поели. Няма по какъв начин, каквото човек самичък си направи, никой не може да му го направи. Затова гледайте по-бързо да отхвърлите каквото има, даже може да го обърнете на игра или да си намерите помощници.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще усещате нещата и не всичко ще следва елементарната логичност. Важното е да е заслужено и почтено, това ще усили и вярата Ви в положителното. Все отново бъдете и Вие самите от тези добротворци, които желаете да срещате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)През деня евентуално ще имате някои съществени отговорности, само че ще се справите по най-блестящ метод, за което никой няма ни най-малки подозрения. Най-важното е да не принуждавате хората принудително да създадат нещо, което не им е по усета. А Вие можете да сте в действителност доста безапелационни.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Добре е да се приберете в точния момент или най-малко да предупредите за желанията си. Доста са ви натрупали вкъщи било поради заплеснатост, било по други аргументи. Днес вкъщи може да възроптаят против свободното ви държание, отнесете се с схващане.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Прекрасен ден за срещи, диалози, преписка, а и за културни мероприятия. Любовните срещи може да придобият оня дълго чакан буен нюанс, който да обърне нещата в друга посока.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един ден за наслада и обич. Правете всичко с ентусиазъм и признателност. Някак леко и гладко ще се случват нещата и това ще Ви донесе това чувство за лекост и естетика, което е по този начин красиво, че чак ти идва да запееш.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР