„Не чух от Веселин Марешки аргументи за свикване на вот

...
„Не чух от Веселин Марешки аргументи за свикване на вот
Коментари Харесай

Цвета Караянчева призова: Да бъдем реалисти, работи се в страната

„ Не чух от Веселин Марешки причини за привикване на избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “. Ние не се тормозим нито от избор на доверие, нито от избор на съмнение “, разяснява в студиото на утринния блок на Нова телевизия Цвета Караянчева, зам. – ръководител на 44- тото Народно заседание от ГЕРБ.


„ Нормално е господин Марешки да се изживява като водач. Той може би желае да бъде и водач на тройната съпротива, която се оформя в Народното събрание “, добави тя.

Караянчева съобщи още: „ Няма да влизам в детайлности, само че обстоятелствата са си такива, каквито са – имаме стопански напредък, имаме нарастване на заплати и пенсии. Не виждам никога щастливи и спокойни хора. Винаги е нужно повече “.

„ Да бъдем реалисти, работи се във всички политики по всички посоки “, добави тя и подсети, че се вижда, че страната се развива.

Относно това дали Марешки е аварийна гума на Българска социалистическа партия, Караянчева сподели, че не желае да мисли по този метод и го прикани да работи повече в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР