Не членувам в друга партия и няма да създам такава.

...
Не членувам в друга партия и няма да създам такава.
Коментари Харесай

Георги Гергов: Корнелия Нинова е променена, няма да създавам нова партия

Не членувам в друга партия и няма да основа такава. Това сподели пред Мария Цънцарова в предаването " 120 минути “ по БТВ предприемачът и някогашен член на Българска социалистическа партия. Той разяснява, че в левицата текат процеси, които отблъскват гласоподавателите.
" Това, което се случва в партията е пагубно, 90% от партиите в България са тръгнали от Българска социалистическа партия и Българска комунистическа партия. На доста години съм към този момент, на 65 година е мъчно да върша партии и добре се виждам в огледалото. В сърцето ми оставам твърдо уверен и знам че нещата ще се извърнат. Няма по какъв начин да продължи лявото да е едва “, сподели Гергов.
 Българска социалистическа партия и Нинова като опция на ГЕРБ и Борисов – урокът Гергов Българска социалистическа партия и Нинова като опция на ГЕРБ и Борисов – урокът " Гергов "
Идват избори. Парламентарни. И колкото и ще митинга да имаше предходната година, нещата за първото място отново опират сред две партии &n...
Той разяснява и изключването си от столетницата. " Изглежда всички камъни са в моя двор, не съм аз отговорен за протичащото се в Пловдив или региона. Нямам никаква виновност за това, че беше изработен успореден щаб, че Корнелия пристигна в Пловдив да води, че смяташе, че там ще разбие и Бойко, и всички останали “, сподели той. Гергов отхвърли изказванията, че стои зад отхвърли на пловдивската конструкция на Българска социалистическа партия да излъчи претенденти за депутати за изборите. Според него той не е неофициален водач на локалната конструкция на партията.
" Връщах се от Македония, когато ми се обади Корнелия Нинова и пита: " Жоро, къде си? “. Аз ѝ отговорих, че съм в Македония на лов, а тя отвърна: " А, бе, страната гори, а ти си на лов. Искам да се забележим “. Този диалог беше преди 10-15 дни. На другата вечер тя се връщаше от Хасково и ми вика: " Жоро, връщам се от Хасково, може ли да се забележим на автомагистралата “, а аз отвърнах: " А, бе, влез в Пловдив, ела да се забележим “. Тя отхвърли, тъй като бързала. Видяхме се на автомагистралата, в спешната лента, в нейния бус и говорихме 40 минути “, описа Гергов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР