Не че се е опитвал да помага, а да бъде

...
Не че се е опитвал да помага, а да бъде
Коментари Харесай

Адвокатът на Спас-Александър: Не е искал да помогне, а да е полезен

Не че се е опитвал да оказва помощ, а да бъде потребен. Така юристът на нашумелия посредством Фейсбук Спас-Александър (бел. ред. – Спас Василев) проф. Георги Тенев изясни какво е правил клиентът му. Припомняме, че казусът " Спас-Александър " нашумя след недоволства на доста хора, че въпросният човек е прибирал пари, с цел да купува самолетни билети без да обезпечава обещаното.
Според Тенев, Спас-Александър желал да е потребен на приятелите си във Фейсбук, само че пристигнал миг, в който към този момент не можел да им помогне и да им купува обещани самолетни билети . Случвало се до 3-4-5 пъти да купува билети без проблеми, само че спорът се появява, когато Спас-Александър казвал, че може да купи билет за 300 $ до Съединени американски щати, само че щом получава парите, предлагането на съответната самолетна компания към този момент не важало и билетът коствал да вземем за пример 800 $. После е доплащал със свои пари, като е покривал разноските си с пари, взети от други другари във Фейсбук – с цел да им купи билети.
Пред Нова телевизия Тенев отхвърли това да съставлява пирамида , тъй като при пирамидите очакваш полза, а Спас-Александър плащал за себестойност, с цел да покрие задълженията.
Адвокатът изясни и, че Спас взел самоличността на собствен другар – Александър, със знанието му. Във Фейсбук съвсем никой не употребява личното си име, даде чутовно пояснение юристът. На въпрос за какво Спас не си е употребил същинското име и в обществената мрежа, Тенев отговори, че в Западна Европа името Александър било по-уважавано и Спас повече е харесвал това име. Освен това Спас-Александър желал да приложи наученото от университета на процедура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР