Не че ги няма, просто хората лъжат Водещият на Преди обед“

...
Не че ги няма, просто хората лъжат
Водещият на Преди обед“
Коментари Харесай

Остави всички с пръст в устата: Сашо Кадиев заключи портфейл...

Не че ги няма, просто хората лъжат

Водещият на „ Преди обед “ Сашо Кадиев даде да се разбере, че в случай че непознати хора се извърнат със вик за помощ за нуждаещ се човек посредством обществените мрежи, от него няма да получат нищо.

Синът на Катерина Евро изясни, че това му е принцип не тъй като е свидлив, а тъй като има измамници, които манипулират хората и печелят на гърба на непознатото злощастие.

Кадиев сподели също, че вижда доста такива акции в Инстаграм, само че просто не може да реши кои са същински и кои не.

„ Като даря за един, не мога да не оказа помощ и на другите “, съобщи артистът. Тъй като е уверен, че сигурно сред акциите има и подправени, той е решил просто да не подарява нищо. Според Кадиев измамите с дарения са извънредно закононарушение и би трябвало да се санкционира доста строго от закона.



Певицата Есил Дюран, която тази седмица е коментатор на новините в „ Преди обед “ също призна, че се съмнява в някои от молбите да помогне, които стигат до нея. Тя обаче не е изгубила изцяло доверието си сходно на Сашо Кадиев и не се отказала да подарява. „ Аз като попадна на такава акция, споделям да ми изпратят цялата документи “, изясни Есил. Тя призна по време на предаването, че от време на време се изумява от това, което се случва към нея. „ Има като че ли пет Българии, хората са толкоз разнообразни “, разяснява поп фолк звездата, написа vihrogon.bg.

Кадри: Btv
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР