Не. БСП няма да има отстъпление от вота на недоверие.

...
Не. БСП няма да има отстъпление от вота на недоверие.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП няма да има отстъпление от вота на недоверие

Не. Българска социалистическа партия няма да има оттегляне от вота на съмнение. По мое персонално мнение той ще се състои януари месец, само че би трябвало да се разиска в партията. Това сподели водачът на Политическа партия Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила в предаването по БТВ ''Лице в лице''

"Органите, които би трябвало да кажат какво се случи с приватизацията на „ Техноимпекс “, са съдът и прокуратурата. Главният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила през вчерашния ден постави точката на този въпрос. Съдебните органи споделиха, че няма нарушавания. ДАНС се занимава с Техноимпекс от 2016 година по искане на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, незабавно откакто бях определена за водач на Българска социалистическа партия. Съдът и Прокуратурата завършиха със заключението, че няма противозаконна и неугодна договорка. Градска и апелативна прокуратура го потвърдиха, разяснява тя тематиката за приватизацията на "Техноимпекс ".

"Изводите ми за положението на страната сега са, че Борисов разпорежда самичък инспекции. Има удостоверение, че няма закононарушение при приватизацията на "Техноимпекс ", само че той пуска шайкаджиите да клеветят. Какво ви приказва това? Опит за манипулиране на мнението на основен прокурор. Не могат да ме смачкат по този метод ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

"Виждате ли в какво трансформира Бойко Борисов страната ни? Ако смееш да критикуваш, дали публицист или шеф, ще бъдеш сплескан ", сподели още Нинова.

"Кои са Тома Биков, Антон Тодоров и Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила, че да приказвам с тях и да им давам отговор на въпросите? Или отиват в съда и занасят документите, които имат. Ще го одобрявам от тук нататък като политическа офанзива към водач на опозицията ", приключи тематиката за "Техноимпекс " Нинова.

"Предложихме краткотрайно да забраним издаването на лиценз на нови частни лечебни заведения, с цел да можем да почистим проблемите там. Нека да променим законодателния кодекс за медикаментите. Това са оферти за краткосрочни ограничения. Имаше предложение и да не се сменят проектите в опазването на здравето при промяната на ръководещите. Да съберем експерти до края на март, да създадем публично разискване и да го заложим в бюджет 2019 година Днес това беше отхвърлено ", приключи Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР