„Не бива да очакваме име, което изведнъж да предизвика земетръс

...
„Не бива да очакваме име, което изведнъж да предизвика земетръс
Коментари Харесай

Българинът със забрана да влиза в САЩ ще е държавен служител

„ Не бива да чакаме име, което внезапно да провокира земетръс в България. Не е това задачата. Целта е по-скоро да се обхване един необятен периметър от въвлечени лица на съответни властови позиции. Подозирам, че това ще е междинно равнище – държавен чиновник, длъжностно лице, което ще носи цялата симптоматика, която в този момент започва”. Това съобщи в пред NOVA някогашният дипломат на страната ни в Съединени американски щати Елена Поптодорова.

По думите й името, което ще се уточни, може да провокира отчаяние. А повода за това – насъбраното с десетилетия неодобрение от обстоятелството, че няма отклик от другите управляващи на тематика корупция.

За нея фактът, че министър председателят и основният прокурор настояват, че не знаят кой българин ще получи възбрана да влиза Съединени американски щати, буди бездънен ужас. „ Значи ли това, че те не се радват на задоволително доверие, с цел да има взаимно деяние? Значи ли това, че ние като служби не сме съпричастни към това следствие?”, попита Поптодорова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР