Не бихме казали, че зимата е сезон без възможности за

...
Не бихме казали, че зимата е сезон без възможности за
Коментари Харесай

LG предлага лесни решения за повече забавление през зимата със своите високо технологични аудио решения

Не бихме споделили, че зимата е сезон без благоприятни условия за развлечение и ангажиращи интензивности, само че несъмнено през този интервал те не са на всички места и от време на време се постанова сами да ги потърсим. Високо софтуерния свят, в който живеем обаче ни дава доста и разнообразни способи да се оттървем от скуката и да повдигнем настроението си даже в най-обикновените моменти от всекидневието, трансформирайки ги в нещо особено. Като еквивалент за първокачествен тон „ LG аудио " предлага необятен набор от артикули, подобаващи за всеки миг от деня – без значение дали работим, честваме, или се придвижваме отвън дома. Благодарение на високото им качество, всеки звук превзема потребителите в нови преживявания и трансформира всекидневието в непрестанен музикален театър.

Ако търсите метод да раздвижите малко деня си, LG приготви къси препоръки за това по какъв начин да го извършите най-лесно.

Снежно бягство в планината

Разбира се, пред камината на уютна къщурка за посетители – а снегът остане баснословен пейзаж зад необятните прозорци. Със сигурност описахме картина, която е фантазия или традиция на доста хора. Независимо дали в компанията на семейство и другари, или романтика за двама, екскурзията в планината е извънредно релаксиращо, изпълнено с хубост, страсти и успокоение. Изживяването там обаче може да бъде още по-приказно и особено – с портативния високоговорители LG XBOOM360 модел RP4BE. За разлика от стандартните представители, където звукът може да се разпредели неравномерно в пространството, с помощта на патентованата технология на LG за оптимална конструкция на рефлектора, звукът при XBOOM360 се разпръсква по-далеч във всяка посока. Това значи, че звукът ще се чува с еднообразно качество без значение какъв брой надалеч сте от източника. С качествено озвучена хижа, всяка отмора ще качи заниманията на последващо равнище.

Парти у дома

Зимата не значи завършек на купоните. Но дава опция те да се пренесат вкъщи, в уютна и позната конюнктура, където се преценявате единствено с персоналните си желания. Решението за DJ на купона също е елементарно – за завладяващо аудио преживяване, саундбар решенията на LG се свързват елементарно и комфортно с LG смарт тв приемника на потребителя. Те са проектирани да усъвършенстват безпроблемно характерностите на тв приемниците LG и да се съчетават съвършено с тях. Иновативната AI технология дава опция на саундбара да проучва обичаното наличие на потребителя и да даде по-чист и по-добър тон. Всички обичат хубавата музика и тя е основа за положителното въодушевление на празненството. Затова, с помощта на саундбар системата на LG, домашният ваучър ще доближи нови равнища, а домакинът ще бъде провъзгласен за същински DJ.

Разходка в града

Не си мислете, че за положителното въодушевление е належащо всеки ден да планирате разнообразни интензивности вкъщи или на открито. LG аудио предлага решение за всеки миг от всекидневието и може да повдигне настроението на потребителите даже при разходка в града – по работа, по време на пазара за коледни дарове, или за малко релакс след под напрежение ден. През студените месеци всички се обличаме малко повече и най-удобни в същото време без подозрение са безжичните слушалки. LG TONE Free обезпечават явен и обемен тон без значение къде сте. Благодарение на качественото възпроизвеждане, потребителите могат да се потопят напълно в това, което слушат и даже да не помнят, че носят слушалки. Функцията му за сигурност е извънредно потребна – единствено с едно допиране до слушалките потребителят може да чува всички звуци в близост. Този режим е потребен за бърз диалог, прослушване на известие в публичния превоз или секване на улица. Той съставлява по-удобен и безвреден метод за слушане на музика, който ще разнообрази даже рутина като разходката на открито.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР