Не бих казал, че съм жертва. Това, което сме се

...
Не бих казал, че съм жертва. Това, което сме се
Коментари Харесай

Бившият зам.-министър Стоян Новаков: Не знам, защо съм освободен. Не съм жертва!

Не бих споделил, че съм жертва. Това, което сме се стремили, е да няма държавен монопол за частни компании. Това беше част от задачата. Идеята бе да се гони господство на закон, сподели още той по Евроком в. Там, където съм ял, не храча, добави той.

Имаше сведения от Движение за права и свободи, че съм престъпно регистриран. Аз пожелах посредством Министерство на външните работи да ме ревизират. Г-н Хамид Хамид е създател на тези нападки, изясни той за своето уволняване.

Дори и в тази ситуация с ТЕЦ-а на Доган, в случай че има закон за държавната благосъстоятелност, той регламентира използването и с наем или концесия. Но съм сигурен, че направеното ще стигне до истината, сподели още той.

Превозвачите търсеха разговор и предложение на решения. Но цялата евакуация я поеха от тях. После страната им заплати. По-нататък ще видите каква им е връзката, уточни той проблемите сред транспортното и районното министество, уточни той.

За решение на всички въпроси се изисква време. Много време са трупани неточности. Каквото се е случило с мен, е въпрос на различен диалог. Защото за мен това е нова опция. Мисля, че не съм изгубил доверието на хората. Контактувам и с превозвачите, и с други министерства, изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР