Не бих казал, че парламентът е останал разделен, декларацията бе

...
Не бих казал, че парламентът е останал разделен, декларацията бе
Коментари Харесай

ДБ се смятат за ястреба в коалицията, искат части на НАТО у нас

" Не бих споделил, че Народното събрание е останал разграничен, декларацията бе призната от всички партии , като единствено една точка - за глобите против Руската федерация бе оспорена от някои партии (БСП и " Възраждане " ). Това е обяснимо с оглед историческата или идеологическата основа на партиите ". Това сподели пред Българска национална телевизия депутатът от " Демократична България " Атанас Славов по отношение на във връзка с.
 Часове депутатите не можаха да се схванат за декларация за Украйна
Часове депутатите не можаха да се схванат за декларация за Украйна

Така декларацията на българския парламент бе сложена на пауза

Славов акцентира още - Демократична България още през цялото време упорствали наказания да бъдат записани в документа , с цел да сме в крайник с дейностите на европейските ни сътрудници. " 95% от декларацията бе призната. Институционалната ни позиция е ясна и единна и това би трябвало да се каже на българското общество. "
 Петков към депутатите: Или сме водачи тук, или някои от вас нямат място в тази зала
Петков към депутатите: Или сме водачи тук, или някои от вас нямат място в тази зала

Тези дейности на експанзия не могат да останат безнаказани

" Ако би трябвало да се изразя нагледно, " Демократична България " е ястребът в обединението. Ние ясно го демонстрираме, настояваме да има многонационален съюзнически контингент в България, освен, която да е под българско командване. Нека бъде основана тази батальонна група, само че би трябвало да покажем, че НАТО е единно ", безапелационен бе народния представител.

Именно това ще бъде оттук насетне главно искане на " градската десница " - дислоциране на партньорски сили в страната ни , като повода е променилата се внезапно геополитическа конюнктура.

Правителството е единно и изрично не може да се приказва за риск от разпад на ръководството поради въпроса за глобите , уточни Славов. И още веднъж разкритикува Стефан Янев - " От самото начало окачествихме дейностите на Русия като нападателни военни дейности. Изказванията на политиците би трябвало да са на висотата на своята отговорност и да не раздухват в допълнение страхове в жителите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР