Не бих казал, че има изписване на вежди по отношение

...
Не бих казал, че има изписване на вежди по отношение
Коментари Харесай

Никола Минчев: Прокуратурата не убеждава обществото, че полага усилия


Не бих споделил, че има изписване на вежди във връзка с Бойко Борисов. Получава се още веднъж инситуционален спор сред Министерство на вътрешните работи и прокуратирата. През последните години прокуратурата не убеждава обществото, че поставя старания да проверява всевъзможни сигнали, когато те се касаят за някогашните ръководещи. Това съобщи пред Дарик радио ръководителят на Народното събрание. 
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 110
По думите му прокуратурата не може да убеди обществото, че е добросъвестна във връзка с своите старания в следствието.

По отношение на арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, разяснява следното: " МВР извърши съответни дейности по необходимост по един рационален метод. Трябва да отчетем, че в акцията нямаше никаква показност, нямаше наблягане върху обстоятелството, че се касае за арести на видни политически фигури ".

" Това е борбата, която би трябвало да се води – прокуратурата отхвърля през днешния ден, на следващия ден, само че в един миг това би трябвало да се промени. Тази смяна изрично минава и през промяната на основния прокурор ", сподели още ръководителят на Народното събрание.

Попитан сбъркало ли някъде държавното управление при арестите, Минчев отговори: " Трябва да се регистрира обстоятелството, че тези арести бяха осъществени по един законов и либерален метод. Нека забележим обстоятелствата – имаме три политически фигури, това няма по какъв начин да не създаде вест, само че оттатък това видяхме ли, както сме виждали в предишни години, лица да бъдат просвани на земята, да се насочват оръжия, да бъдат на улицата на показ в продължение на доста часове? ", попита. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР