Не бих казал, че Александър Дугин е личният философ на

...
Не бих казал, че Александър Дугин е личният философ на
Коментари Харесай

Проф. Валерий Тодоров: Не бих казал, че Александър Дугин е личният философ на Путин

Не бих споделил, че Александър Дугин е персоналният мъдрец на Путин. Не е толкоз непосредствен до него. Това разяснява в BTV „ Тази заран " журналистът проф. Валерий Тодоров, откакто дъщерята на Дугин бе убита при гърмеж.

Дугин е идеологът на така наречен съветски свят и новата идеология намира доста добра почва и в съветския хайлайф, и ловко се употребява от съветския президент Владимир Путин, добави той.Според наблюдаващите убийството на Дугина е поръчка извън, ориентирана към бащата.

Ако някой е желал да убие Дугин от вътрешната страна, от дълго време да го е сторил. Може да приемем, че това е атентат против бащата и е неточност, че е починала щерка му, а не самият той. На фестивала, на който са били - той е изнесъл лекция отново в този дух на идеологията си. Автомобилите са били паркирани свободно, тъй че напълно неусетно е могло да се инсталира бомба под колата.

Не излиза наяве дали в автомобила на щерка му или неговия автомобил - това няма значение, защото те е трябвало да пътуват дружно. Той в последния миг се е отказал. Бомбата е сложена под седалката на лидера, т.е. Дугина не е имала на процедура никакъв късмет да оцелее, сподели още Валерий Тодоров.По думите му това може да е показно ликвидиране.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР