Не беше точно това, което телевизионните екипи, репортерите на вестници

...
Не беше точно това, което телевизионните екипи, репортерите на вестници
Коментари Харесай

Спомени за първия британски нудистки плаж в Брайтън 45 години по-късно и как нагласите се промениха

Не беше тъкмо това, което телевизионните екипи, репортерите на вестници и десетките зяпачи имаха поради, до момента в който чакаха на брега на Брайтън за разкриване на първия нудистки плаж във Англия.

Когато стартира противоположното преброяване до новата зора на натуризма в Обединеното кралство, главите се напрегнаха и камерите се наместиха, с цел да видят кой ще влезе в историята, като разголи всичко. В 7.30 сутринта в студената и влажна заран на 2 април 1980 година Артър Олброу, на 61, събу дългите си гащета и се промъкна гол през чакълестия плаж, изпускайки въздух, когато навлезе в леденото море.

Моментът беше противен, само че надвит завършек на дългата борба за правото да бъдеш гол на обществено място. Днес седем милиона души посещават десетките публични нудистки места в Обединеното кралство.

Но когато съветниците гласоподаваха да разрешат първия нудистки плаж преди 45 години, решението беше посрещнато с несъгласия. Гласуването на съвета беше признато през август 1979 година, посредством...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР