Не бързайте да ме съдите, отсече фолк певицата Диона в

...
Не бързайте да ме съдите, отсече фолк певицата Диона в
Коментари Харесай

Не бързайте да ме съдите, отсече Диона

Не бързайте да ме съдите, отсече фолк певицата Диона в обществените мрежи. Тя бе спряна за инспекция от служители на реда, когато тестът й за опиати излезе позитивна за кокаин.

„ Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате. Не знаете доста неща за персоналния ми живот, здравословното ми положение, за мен като цяло. Понесла съм отговорност за обвиняването, което ми беше отправено. Доколко е основателно, ще се разбере от кръвните ми проби “, написа певицата в стори в Instagram.

В изявление през вчерашния ден тя даде и първия си коментар

По думите на фолк дивата, тя не била дрогирана, а изпила „ няколко колдрекса и нурофена “.

„ Никога не съм карала под въздействие на алкохол или опиати! Полицаите, които ме стопираха, могат да го потвърдят, положението ми беше изцяло съответно!, безапелационна е тя.

Вчера сутринта тя бе арестувана при рутинна инспекция. Според органите на реда, изпълнителката е карала след използването на опиати. Твърди се, че тя е дала позитивна проба за кокаин. В следствие й е взета и кръвна проба.

„ Бях на фотоси на клип до 1 ч през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха фотосите. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, тъй като беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 индивида екип, които могат да потвърдят трезвото ми положение “, споделя още Диона.

Певицата акцентира, че непринудено е дала кръвна проба – нещо, което никой използвал опиати не би направил

По думите й няма нищо правилно и в изказванията, че е оказала опозиция при съдържането и е отправяла закани към униформените.

„ Бях отзивчиво настроена към тях и те към мен. Съдействах им с каквото можах “, добавя Диона.

Разследването по случая продължава, като се чакат резултатите от кръвните проби. Доказано е, че някои от най-масовите медикаменти могат да дадат подправено позитивен резултат, защото полевите проби за опиати са много чувствителни.

Още вести четете в категорията Живот 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР