Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на

...
Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на
Коментари Харесай

ПП с позиция срещу безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера Денков

" Не нападателният ПР и имитацията на мощ, а вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори, даде ѝ ясна стратегия и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости ", показват от Политическа партия.

" Продължаваме да изпълняваме нашите цели макар всички провокации. Истинската мощ е силата на смяната! ", приключва изказването.

Поводът за гневната реакция на партията бе следващата рецензия на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи по адрес на премиера от Политическа партия.

Пеевски повтори острите си забележки към Николай Денков през вчерашния ден и пред медиите, които по-рано изложи в отворено писмо. По думите му " той не работи нищо ".

" Целта ми е да почне да си прави работата, той не си прави работата като министър председател. Четири дни вие видяхте ли нещо да работи този министър председател, седнал в уютното си кабинетче, седи там, нещо разпорежда онлайн. Това е несериозно ", сподели Пеевски.

По думите му Денков би трябвало да се занимава с това хората да не бедстват четири дни.

" Рейтингите следите ли ги защо става въпрос - той има по-ниско доверие от кабинета на " Виденов ", това обикновено ли е за вас ", разяснява Пеевски.

" Ако би трябвало, мога да отида за един месец да опитвам и в случай че нещата са по-успешни и рейтингът е по-висок, мога да остана ", съобщи още Пеевски.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР