НДСВ се връща в политиката с всички необходими стъпки. Това

...
НДСВ се връща в политиката с всички необходими стъпки. Това
Коментари Харесай

НДСВ се връща в политиката

НДСВ се връща в политиката с всички нужни стъпки. Това разгласи по Българска национална телевизия проф. Огнян Герджиков.

" През декември имахме народен съвет, а през януари ще имаме конгрес, на който ще поемем курс още веднъж в политиката. Смятам, че има хора, които имат положително мнение за това, което направи Национална движение „Симеон Втори" - подсещам - главната заслуга за влизането ни в Европейски Съюз и НАТО е на Национална движение „Симеон Втори". Не сме безгрешни, само че времето, по което Национална движение „Симеон Втори" беше на власт, беше доста положително за България ", разяснява Герджиков.

В партията ще има доста мощни познати лица, само че има и доста нови, има искащи да се запишат, уточни той. Все още не е ясно кой ще бъде ръководител на партията, това ще бъде решено на конгреса. Ще се реши и дали отделилите се от придвижването партии да бъдат поканени да се върнат.

" Ще създадем по този начин, че да имаме подготвеност за избори - завръщаме се в политиката с всички нужни дейности и стъпки ".
Герджиков, който е и някогашен длъжностен министър председател, разяснява, че историята ни не познава толкоз доста служебни кабинети за толкоз малко време.

" Служебните кабинети дотук се оправиха много обичайно, тъй че считам, че и този ще изкара до края с триумф. само че значимото е да погледнем в вероятност ".
По думите му ГЕРБ са постъпили доста умно с избора на състав на проектокабинет, тъй като не са подходили политически. Той обаче не е оптимист, че държавното управление ще мине.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР