НДСВ се събира на конгрес другата събота. Делегатите ще вземат

...
НДСВ се събира на конгрес другата събота. Делегатите ще вземат
Коментари Харесай

НДСВ обсъжда на конгрес завръщането си в политиката

НДСВ се събира на конгрес другата събота. Делегатите ще вземат интензивно отношение по концепцията за завръщането на групировката в политиката, стана известно от думите на Станимир Илчев, съпредседател на партията пред Българска национална телевизия. 

Той добави, че Национална движение „Симеон Втори" са подготвени за присъединяване в „ избори от всевъзможен диаметър “ – предварителни, постоянни локални, президентски, европейски.

„ В Национална движение „Симеон Втори" има хора с опит, подготвеност и тествани във всяка политическа обстановка. Ние оставаме центристка партия и даваме отговор предплатено на въпроса къде е центъра на българската политика – ненапълно това е Движение за права и свободи, само че къде е действителният център? ”.

По думите му се следят феномени и събития в политиката, които са доста неприемливи. Става въпрос за некадърност за взимане на решения, неверно целеполагане, отвращение за вдишване на отговорност. Според Илчев Национална движение „Симеон Втори" е потвърдила, че може да носи отговорност и че има съдружна просвета.

„ Болезнено е да наблюдаваш специалистите на Национална движение „Симеон Втори" да бъдат донори за други партии ”, сподели още Илчев.

Той добави, че Симеон Сакскобургготски не е срещу връщането на партията на политическата сцена.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР