В момента на пазара за средства за отслабване има голяма

...
В момента на пазара за средства за отслабване има голяма
Коментари Харесай

2 натурални средства за отслабване, които аптеките крият от вас

В момента на пазара за средства за намаляване има огромна битка за превъзходство. И защото мощните компании и корпорации срутват по-малките, пазарът си остава затворен за някои от най-хубавите натурални артикули за намаляване.

По-малките производители и компании, които създават качествени и ефикасни натурални препарати за стройна фигура, остават в сянката на огромните корпорации. Затова взехме решение сами да тестваме, проучваме и открием препаратите за намаляване, които не са толкоз известни, само че са прелестно оценени.

Те работят на някой от следните правила:

- Намалят апетита и желанието за храна
- Изгарят мазнините и горят калории
- Стимулират метаболизма и превръщането на мазнини в сила

Това са резултатите от нашия тест – 2-та най-ефикасни, само че по-малко известни продукта за намаляване:

1. GoSlimmer Patch са пластири за намаляване въз основата на натурални съставки, с акцент върху худията – африкански растение, за което се написа, че потиска глада и подтиква процеса на намаляване.

Една опаковка съдържа 30 пластира, което е задоволително за едномесечна приложимост.


Съставки : Трите основни съставки на пластирите са худия, гуарана и гарциния.

Как работят : Пластирът се слага върху чиста кожа, носи се 24 часа, а по-късно се заменя с нов лейкопласт. За худията се твърди, че понижа апетита и потиска глада, гуараната се смята за носещо сила поникване, до момента в който гарцинията е известна като растението, изгарящо мазнини.

Ефект : Ако пластирите се употребяват постоянно и по отношение на упътванията, както и без прескачания, резултатите се виждат още първия след първия месец приложимост. Препоръчват се особено като допълнение към здравословното хранене и упражненията, тъй като водят до два пъти по-бързи резултати. Някои от потребителите се хвалят, че са съумели да смъкват цели 5 кг още през първите две седмици.

Странични резултати : Няма сведения за странични резултати. Производителят предизвестява, че пластирите би трябвало да се употребяват съгласно упътванията – слагат се на чиста неокосмена част от тялото, не би трябвало да се поставят в региона на лицето и интимните елементи.
Къде да се купят и на каква цена : Може да поръчате опаковката от 30 GoSlimmer Patch пластира с понижение на формалната страница.
Оценка на резултатност : 8/10


За повече информация по отношение на GoSlimmer Patch кликнете тук

2. Slim Excelle крем за намаляване е предопределен преди всичко за събаряне на мастни натрупвания и целулит по корема и краката. Има липолитичен и диуретичен резултат, който предотвратява задържането на вода и мазнини в тялото. Успоредно с това хидратира кожата, усъвършенства еластичността ѝ и я тонизира.

Кремът съдържа 300 мл, което е задоволително за едномесечна приложимост. Нанася се с леко масажиране, с цел да попие по-добре.

Съставки : Главните съставки на крема са кофеин, алое вера, остър златист, фукус, водорасли, косово масло и люта алена чушка. Производителят твърди, че растенията са биологично отглеждани.


Как работи : Съставките в крема, както се твърди, работят на проблематичните елементи на тялото и разрушават мазнините по едно и също време възпрепятствайки задържането на вода и мазнини.

Ефект : Потребителите оповестиха за най-хубави резултати при унищожаване на целулита в региона на корема и бедрата. Средно те губели 2 до 3 см от талията си през първите две седмици от началото на използването.

Постигнали са по-значителни резултати при прилагане на продукта в композиция с вярно хранене.


Странични резултати : Няма сведения за странични резултати. След нанасяне на крема може да усетите загряване и изчервяване на кожата, което бързо ще изчезне. Всъщност това е знак, че кремът е почнал да работи.

Къде да се купи и на каква цена : Slim Excelle крем може да се поръча на формалната страница понижение от 50%. Пристига на домашния адрес в дискретна опаковка.

Оценка на резултатност : 8/10



За повече информация по отношение на Slim Excelle кликнете тук

Заключение

Двата тествани продукта подсигуряват резултати според от това какво желаете да постигнете и какъв брой кг желаете да свалите.

Най-добри резултати при намаляване демонстрираха GoSlimmer Patch пластирите, които се оказаха и най-лесни за приложимост. За унищожаване на целулита и мастните наслагвания в региона на корема предлагаме Slim Excelle крем.

Важно е да се подчертае, че с цел да се реализира оптимален резултат, всички артикули би трябвало да се употребяват по отношение на упътванията и без прескачане.
Във всеки случай, предлагаме ви първо да пробвате един от тестваните натурални препарати, които нямат странични резултати.


>>>KLIKNITE TUKAJ GoSlimmer Patch

>>>KlLIKNITE TUKAJ Slim Excelle
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР